Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0.00

Over Like The Runway

Like the Runway is een nieuw kledingconcept voor hippe vrouwen die van kwaliteit houden, graag in de nieuwste designerlooks gekleed gaan, maar geen budget (over) hebben voor designerkleding. Een kledinglijn bestaande uit de hotste looks voor het komende seizoen, zoals geshowd op de runways van Parijs, Milaan, Londen en New York, gemaakt in een goede kwaliteit maar voor een aantrekkelijke prijs. Kortom: High Fashion for Retail Prices.

De looks, zorgvuldig gemaakt van mooie stoffen, worden op bestelling in de gewenste confectiemaat (36 – 48) op de hand gemaakt. Annebeth van der Toorn: ‘alle looks zijn looks die ik zelf graag wil dragen, gemaakt van kwalitatief mooie stoffen, opvallend, vrouwelijk met een apart detail wat het weer krachtig en stoer maakt!’ Met iedere look kom je ‘echt binnen’.

Het concept is uniek door zijn eenvoud: Op het moment dat de nieuwe collecties voor een volgend seizoen worden geshowd op de internationale runways, wordt het lookbook voor dat seizoen bepaald. De kleding is op de website en tijdens een Private Runway Show, waar je je op deze site voor kunt aanmelden, te bestellen. De bestelde items worden vervolgens in een keer gemaakt en geleverd aan het begin van het seizoen waarin je de kleding gaat dragen.

Annebeth van der Toorn

Ieder seizoen koop ik minimaal één kledingstuk van een designer. Looks van designers die ook op mijn verlanglijstje staan, maak ik zelf succesvol na. Zo succesvol dat mijn vriendinnen mij vroegen of ik dat ook voor hen wilde maken. En waarom ik dat eigenlijk niet ook voor anderen ging doen. Dat idee heb ik verder uitgewerkt in het concept ‘Like the Runway’.

annebeth