Introductie van nieuw kledingconcept ‘Like the Runway’

High Fashion for Retail Prices

Vandaag lanceert Annebeth van der Toorn haar eigen kledinglijn genaamd Like The Runway. Like the Runway is een vernieuwend kledingconcept voor vrouwen die van kwaliteit houden, graag naar de nieuwste modetrends gekleed gaan, maar geen budget (over) hebben voor designerkleding. De lijn bestaat uit de hotste looks voor het komende seizoen, geshowd op de runways van Parijs, Milaan, Londen en New York, gemaakt in een goede kwaliteit maar voor een aantrekkelijke prijs. Kortom: High Fashion for Retail Prices.

Like the Runway biedt een unieke kledingcollectie gebaseerd op de hotste looks van de runway, voor een toegankelijke prijs. Een look Like the Runway heb je al vanaf € 185,- tot € 395,-! De looks, zorgvuldig gemaakt van mooie stoffen, worden op bestelling in de gewenste confectiemaat geproduceerd. Annebeth van der Toorn: ‘alle looks zijn looks die ik zelf graag wil dragen, gemaakt van kwalitatief mooie stoffen, opvallend, vrouwelijk met een apart detail wat het weer krachtig en stoer maakt!’ Met iedere look kom je ‘echt binnen’.

Het concept is uniek door zijn eenvoud: Op het moment dat de nieuwe collecties voor een volgend seizoen worden geshowd op de internationale runways, wordt het lookbook voor dat seizoen bepaald. De kleding is op de website www.liketherunway.com te bestellen en tijdens een Private Runway Show kunnen klanten de looks bekijken, passen en de stoffen voelen. De bestelde items worden vervolgens in een keer geproduceerd en na 8 weken, aan het begin van het seizoen waarin je de kleding gaat dragen, geleverd.

Klik hier voor de Like the Runway looks van herfst/winter 2014-2015.

Noot voor de redactie:

U bent van harte welkom om de Private Runway Show, onder het genot van een glas champagne en een hapje, bij te wonen. Kom naar de Private Runway Show op 19 juli 2014, 15.00 – 18.00 uur, Langevelderweg 115 t Noordwijkerhout. U kunt zich hier aanmelden.

annebeth

Over Annebeth van der Toorn:

Ieder seizoen koop ik minimaal één kledingstuk van een designer. Looks van designers die ook op mijn verlanglijstje staan, maak ik zelf succesvol na. Zo succesvol dat mijn vriendinnen mij vroegen of ik dat ook voor hen wilde maken. En waarom ik dat eigenlijk niet ook voor anderen ging doen. Dat idee heb ik verder uitgewerkt in het concept ‘Like the Runway’.
—————————————————————————————————————————————-
Meer informatie:
Tel: 0633433981
Mail: annebeth@liketherunway.com