Persbericht 1 september 2016.

Trots presenteert Like the Runway haar herfst/winter 2016-2017 collectie! Like the Runway verkoopt de hotste looks, geshowd op de catwalks van Parijs, Milaan, Londen en New York in de gewenste confectiemaat en van een hoge kwaliteit. Kortom: High Fashion for Retail Prices.

Like the Runway biedt een unieke kledingcollectie gebaseerd op de hotste looks van de catwalk, voor een toegankelijke prijs. Een look ‘Like the Runway’ heb je al vanaf € 195,-! De kleding is zorgvuldig gemaakt van mooie stoffen en wordt op bestelling in de gewenste confectiemaat (maat 36 t/m 46) geleverd. Annebeth van der Toorn: ‘alle looks wil ik zelf graag dragen en zijn gemaakt van mooie stoffen, opvallend, vrouwelijk met een apart detail wat het weer krachtig en stoer maakt!’ Met iedere look kom je ‘echt binnen’.

Het concept is uniek door zijn eenvoud: op het moment dat de nieuwe collecties voor een volgend seizoen worden geshowd op de internationale catwalks, worden de hotste looks geselecteerd en naar een Look Like the Runway doorvertaald. De kleding is op de website www.liketherunway.com te bestellen. Tijdens Private Runway Party’s kunnen klanten de kleding thuis bekijken, passen en bestellen.

Klik hier voor alle Like the Runway looks van herfst/winter 2016-2017.