Trots presenteer ik je de 2e collectie van Like the Runway herst/winter 2015-2016! Het is weer een prachtige collectie geworden.

Terwijl we nu volop genieten van een heerlijke zomer verheug ik me stiekem al op een mooie lange winter, met prachtige looks!

 

Wat zien we van de catwalk terug in de collectie van Like the Runway?

Bij veel ontwerpers zie je de (kuit)lange jas (The Row, Narciso Rodriguez) met een broek met wijde pijpen. Je ziet ze in donkerblauw, wit en zwart of een combinatie daarvan. Je ziet deze jas ook veel gedragen worden over een kort jurkje (Emilio Pucci) of een broek met smalle pijpen (Elie Saab). En goed nieuws: de ‘sigaretten’pijp (Louis Vuitton, Philipp Plein), is weer helemaal terug! Verder kuitlange rokken (Gucci, Victoria Beckham), veel rood, broeken met wijde pijpen met daarop een gilet (Narciso Rodriguez) of strikblouse, truitjes net over de taille, leren jasjes en bontjasjes. Veel prachtige jurkjes, kort, kant (Diane Von Fürstenberg) en met bloemen (Dolce & Gabbana).

 

Momenteel worden de patronen getekend en ik verwacht de monstercollectie rond half juli in huis te hebben. Ik laat je weten wanneer de looks op de site te bekijken en bestellen zijn. Dan ga ik ook weer Private Runway Shows organiseren, waar ik jou natuurlijk voor uitnodig.

 

Ben benieuwd wat je ervan vindt!

 

Annebeth